Om oss

Vi i SYMER startet opp i 2021, og er en liten bedrift med stor skaperglede innenfor myke materialer. Verkstedet befinner seg på Kampen i Oslo.

Her tilbys produkter som er håndlaget i ulike kvaliteter. Mine ferdigheter og kunnskap  er basert på lang fartstid innenfor sømfaget og skapende prosesser. Ønsker du noe spesielt kan du ta kontakt!

Litt om meg: Jeg har svennebrev i kjole- og draktsyerfaget, samt lang erfaring i arbeid med kostymer fra Den Norske Opera og Ballett, salmaker med søm og tilpasninger i harde og myke materialer, strikking og brodering. Jeg har mye kunnskap om ulike teknikker og gjennomføringer i søm prosjekter, og har praktisk pedagogisk utdanning (PPU), og arbeider for tiden som yrkesfaglig lærer i videregående skole innenfor tekstil faget. 

Vår bedrift lager håndlagde produkter som skal være et tilbud til deg som blant annet har sans for detaljer og håndarbeid. I tillegg tilbyr jeg små fysiske kurs for deg som er inne i et arbeide, og behøver hjelp for å komme litt videre for egen hånd. Vi er behjelpelig med å lese ferdige mønster, eller om du skal konstruere eget mønster til plagg eller andre produkter.