Personvern

 

Behandling av personopplysninger

Når du oppretter en kundeprofil i selskapet, eller legger inn informasjon i et kontaktskjema, bruker vi bare de personopplysningene fra deg som er nødvendige for at vi skal utføre de avtalte forpliktelsene vi har overfor deg.

Personopplysningene vi innhenter kan være (men er ikke begrenset til): navn, kjønn, fødselsdato, kontaktinformasjon (adresse, telefonnummer eller e-postadresse), og betalingsinformasjon. Hensikten med innhenting av personopplysninger inkluderer for eksempel salg i netthandel, levering av varer og kommunikasjon i forbindelse med produkter og tjenester som tilbys. 

Vi innhenter også opplysninger om hvilke spesifikke sider du besøker hos oss. Slike data identifiseres kun av unike ID-numre, og er ikke knyttet til andre personopplysninger med mindre det gis tillatelse til dette.

Tredjeparters tilgang til dine persondata

Dine persondata blir kun brukt til andre formål eller oppgitt til en tredjepart med din tillatelse eller når det er nødvendig for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg. Vi kan for eksempel bruke en leverandør til å utføre tekniske tjenester, systemtesting, markedsføringstjenester eller andre tjenester på vegne av selskapet, og dele opplysningene dine med tjenesteleverandøren. 

Vi kan oppgi dine personopplysninger når det er pålagt ved lov eller når det er nødvendig for å beskytte rettighetene eller sikkerheten til selskapet, de ansatte, kundene eller allmennheten. 

Vi kan for eksempel offentliggjøre personopplysningene dine til myndighetene av sikkerhetshensyn. Da får myndighetene kun tilgang til de spesifikke opplysningene det har er behov for. I tillegg kan vi offentliggjøre personopplysninger for å etterforske antatt ulovlige aktiviteter.

Om samtykke 

Vi har en samtykke-policy for å innhente din tillatelse knyttet til nyhetsbrev og kontaktskjema. Samtykke til behandling og deling av persondata kan også være indirekte eller underforstått basert på den aktiviteten der slike personopplysninger er gitt. 

Om du handler på vegne av en annen person, er du selv ansvarlig for at du har denne personens samtykke om å gi hans/hennes personopplysninger til oss. 

Hvis en mindreårig har gitt oss personopplysningene sine uten samtykke fra foresatte, skal foresatte kontakte oss for å få fjernet den personinformasjonen.

Hvis du ønsker å avslutte mottak av nyhetsbrev, eller ikke ønsker at vi skal dele personopplysningene dine med tredjeparter, må du følge trinnene om opphør av abonnement som er presentert i kommunikasjonen du mottar fra oss. Etter mottak av henvendelsen din, vil vi gjøre vårt beste for å svare deg innenfor en rimelig tidsperiode. Hvis du ikke lenger ønsker at tredjeparter behandlerpersonopplysningene dine, kan dette føre til at vi ikke lenger kan tilby deg tjenester du har bedt om.

Din registrerte profil

Vi har behov for din hjelp for å holde personopplysningene dine komplette og oppdaterte til enhver tid. Dersom du har opprettet en personlig profil på våre nettsteder som driver netthandel, kan du endre personopplysninger som er lagret på «Din profil».

Du blir bedt om å oppgi et brukernavn og passord før du får tilgang til disse opplysningene. Sørg for at disse opplysningene er oppdatert til enhver tid ettersom disse opplysningene kan være nødvendig ved bestilling av varer. Når du sender oss en e-post, abonnerer på nyhetsbrev eller bruker kontaktskjema av andre årsaker, beholder vi e-postadressen din for å svare på din henvendelse.

Innsyn, lagring, sletting og sikkerhet 

Lovgivningen gir deg rettigheter til å se hvilke personopplysninger vi har om deg. Du kan få innsyn i personopplysninger som er lagret på profilen din som beskrevet i kapitlet «Din registrerte profil». Du kan be om innsyn i alle opplysninger vi har lagret ved å ta kontakt med oss som beskrevet nedenfor.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å kunne oppfylle formålene til hvorfor opplysninger ble innhentet, utenom der vi er juridisk forpliktet til å lagre slike opplysninger. Vi sletter også unødvendige personopplysninger rutinemessig, når selskapet ikke lenger har behov for dem.

Forskjellige informasjonskapsler

Google

Brukes til å innhente informasjon om brukers nettrafikk 

Nødvendige informasjonskapsler - Disse er nødvendige for at sidene på våre nettsteder skal fungere riktig. Det betyr funksjoner som å navigere på nettstedet, lete etter og bestille produkter og tjenester, logge deg inn på din profil eller endre bestillinger. 

Funksjonskapsler - Disse informasjonskapslene logger valg du foretar på nettstedet vårt, for å sikre økt brukervennlighet.

Ytelseskapsler  - Disse kapslene gjør at vi får innsyn i hvordan besøkende bruker nettsidene våre. Denne informasjonen bidrar til å forbedre sidene våre, slik at vi kan forbedre brukeropplevelse. Disse kapslene lagrer ikke personopplysninger.  

Reklamekapsler  - Disse kapslene brukes for å vise annonser som kan være aktuelle for deg på andre nettsteder. De er plassert på nettstedet vårt av en tredjepart, med vår tillatelse.

Endre eller blokkere informasjonskapsler  - Ved bruk av våre nettsider samtykker du i at det legges informasjonskapsler i din nettleser – ettersom de fleste nettlesere automatisk aksepterer informasjonskapsler. Om du ikke vil akseptere vår bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan bety at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt. 

Slik administrerer du informasjonskapsler nettvett.no 

Om denne personvernerklæringen

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger og bruker Informasjonskapsler/Cookies. Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i SyMer skaperglede heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

Om du ønsker å ta kontakt, kan benytte følgende informasjon

Kontaktperson: Siv Ellinor Landrø

Telefon nummer: 95904412

E-postadresse: SyMer skaperglede siv Landrø

Adresse: Hølandsgata 24A, 0655 OSLO

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring. 

Ved markedsføring på e-post/sms innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd. Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.